ChatSIM

01/10/2016
od strane John Doe

SIM kartica za besplatan chat bez WiFi!

Na tržištu se pojavila WhatSim kartica, koja se koristi na isti način kao i obične SIM kartice za mobilne, ali kao dodatni bonus omogućava da za 10 evra godišnje besplatno chatujete bez WiFi-a tekstualnim porukama preko društvenih mreža.

WhatSim karticu je predstavila prehodnog meseca italijanska kompanija Zeromobile. Kartica radi na svim otključanim telefonima, i u brojnim državama širom sveta, odnosno sa mrežama teleoperatera sa kojima je Zeromobile sklopio ugovor, među kojima se nalaze i srpski operateri, a osim što vam neće trošiti telefonske impulse, chat neće opterećivati ni vaš internet saobraćaj koji imate preko vašeg operatera.


Zeromobile je objavio da je promenio ime kartice u ChatSim, i da su prve isporuke započele 26. februara 2015. godine svima onima koji su naručili WhatSim, a osim WhatsApp-a sada je podržavaju i drugi chat programi raznih servisa i društvenih mreža, uključujući Facebook, QQ, Messenger, WeChat, Skype, Viber, Line, KakaoTalk, Telegram, Snapchat, Twitter, Hangouts i iMessage.

Treba reći da je tekstualni chat zaista besplatan, ali za slike, video chat i razgovore postoje ograničenja, pa ćete recimo za uključenih 10 evra godišnje dobiti 2.000 kredita.

Budimo u vezi

Unesite svoju e-adresu za primanje posebne ponude i promocije.