Virtual SIM

08/13/2016
od strane John Doe

Virtual SIM

Da li bi ste voleli da koristite Vašu SIM karticu tokom putovanja preko okeana a da plaćate istu tarifu koju plaćate u svojoj zemlji?

Freeje Virtual SIM servis Vam daje takvu mogućnost!

Štaje je Virtual SIM

Virtual SIM servis funkcioniše po istom principu kao cloud data store (kao Google Drive iili Yandex Music). Jednom kada dodate Vaše datoteke na cloud možete raditi sa njima bio gde. U Vašem slučaju, Vaša mobilna SIM-kartica služi kao "datoteka", koja treba da bude u modemu. Zatim aktivirate servis u Freeje aplikaciji i možete pozivati/primati pozive kao da je ova SIM kartica u Vašem pametnom telefonu.

Kako ovo funkcioniše?

Idete u drugu zemlju:

  • instalirate Freeje app na Vaš telefon;
  • ostavite modem sa Vašom SIM karticom u Vašem računaru (treba da bude uključen).

Tada možete da primate i da pozivate sa Vašom SIM karticom u Freeje aplikaciji, bez obzira u kojoj se zemlji nalazite. Mobilni broj će da servisira mreža domaćeg operatera mobilne telefonije i imaćete Vašu "lokalnu" tarifu.

Ovaj princip radi i obratno. Ostavite modem aktivan u zemlji kojoj želite da primate pozive i vratite se u Vašu zemlju. Freeje aplikacija će preusmeriti sve dolazne pozive na Vaš telefon.

Prednosti korišćenja "Virtual SIM" servisa:

  • nemorate da koristite skupe roming servise - plaćate za Vaš "lokalni" tarifni paket;
  • Vaši kontakti će Vas moći pozivati na uobičajeni broj, bez obzira u kojoj se zemlji nalazite;
  • možete pozivati Vaše kontakte sa standardnim ratama sa Vašim lokalnim brojem iz bilo koje zemlje koristeći pametni telefon i Freeje app;
  • nemate potrebe da imate više SIM kartica ili telefona dok ste na putu da komunicirate sa Vašim kontaktima u različitim zemljama;
  • fleksibilna podešavanja dolaznih poziva je moguća: u odsustvu aktivne Internet konekcije na Vašem telefonu, dolazni pozivi se preusmeravaju na Vašu lokalnu SIM karticu u zemlji u kojoj se nalazite, ili bilo koji drugi broj koji odredite.

Da korisite servis trebaće Vam:

  • telefon sa Android ili iOS operativnim sistemom;
  • USB-modem od jednog od sledećih modela: Huawei E1550, E160g, E171, E173, E1752C, ZTE MF180, sa podrškom za govorne pozive;
  • PC sa operativnim sistemom Windows XP, 7, 8.1, 10 sa instaliranim .Net Framework 3.5.

Cenovnik

Virtual SIM servis je dostupan za sve Freeje app korisnike besplatno.

Preuzmite Freeje

Get Freeje Application

Get Freeje ApplicationBudimo u vezi

Unesite svoju e-adresu za primanje posebne ponude i promocije.